Aby to tu nebylo jen tak mrtvé - neměl bys třeba nějaké zajímavé odkazy na patterny? Trochu narážím na to že když potřebuji něco napsat tak dohledat informace k tomu jak to funguje nebo jak to napsat správně je poměrně těžké, takže pak lovím kde se dá na foru nebo čtu repa na githubu
Ma nekdo koule udelat cesky Mimic TTS zejmena pro puremaps? Trosku jsem si pohraval s datasetem, ale ted na to neni moc casu, nicmene by to bylo v navigaci docela vtipne
A vida tohle bych nečekal. Rovnou se zeptám, zprovoznil někdo navigaci pro veřejnou dopravu v Pure maps ? Vypadá, že používá openstreet maps a ty jízdní řády pro umí.
To ani nevim ze ma umet, ale zkusil jsem a routing failed, pouzivam tedy offline profil
vyslovene zastavku autobusu mi to nenaslo, nabizelo jen stejnojmenou ulici. Jeste to pak zkouknu, 2x do roka by se to mohlo hodit :)))) ale v zahranici na dovolene, by to mohlo byt fajn…
edit: zastavky najdu, chce to odentrovat hledani a pak vylovit ze seznamu, ale route failed i kdyz jsem zkusil primy bus bez prestupu.
Moje zasilka jde DHL prez Nemecko, nicmene od 9.9. zadna zmena na trackingu… premyslim ze to nekdo potratil anebo odklonil. Mel jsem za to ze toto dokaze udelat standardne az ceska posta, nicmene jsem byl poprve nemile prekvapen DHL
Support 0 bodu, odpoved na dotaz z minuleho tydne zatim zadna…