🇨🇿 Czech this out: The Czech thread

Note: This thread will be in Czech

Už jsem tu pár Čechů na fóru potkal a řekl jsem si, že bychom mohli po vzoru ostatních jazykových skupin mohli založit vlastní vlákno, tak zakládám :slight_smile:

Máme i vlastní Matrix space: https://matrix.to/#/#sailfishos-czsk:rikudou.dev

10 Likes

Nemluvím česky, ale chtěl jsem vás pochválit za ten vtip.

5 Likes

Líbí se mi to jméno, i když nemluvím ani slovo česky.

3 Likes

Aby to tu nebylo jen tak mrtvé - neměl bys třeba nějaké zajímavé odkazy na patterny? Trochu narážím na to že když potřebuji něco napsat tak dohledat informace k tomu jak to funguje nebo jak to napsat správně je poměrně těžké, takže pak lovím kde se dá na foru nebo čtu repa na githubu :slight_smile:

Zdravim ceskych bratov :slight_smile:

2 Likes

Ma nekdo koule udelat cesky Mimic TTS zejmena pro puremaps? Trosku jsem si pohraval s datasetem, ale ted na to neni moc casu, nicmene by to bylo v navigaci docela vtipne :slight_smile:

Já se poslední dobou dost odkloňuju od standardu, veškerou logiku píšu v Go a pak jen UI v C++/QML.

Když se podíváš na můj Github, asi tam něco zajímavého najdeš, ale každou appku píšu trochu jinak, protože se sám snažím přijít na nejlepší způsob.

1 Like

Nedávno jsem zabrouzdal do podobných vod a se synem nahrál kompletní sadu instrukcí pro OSM Scout :slight_smile: Pokaždé, když jedeme autem, tak je z toho nadšený :wink:

1 Like

Super, kuci.. krasnej thread.. ehm.. vlakno :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Som necakal ze je nas tu tolko :smiley:

3 Likes

Vzhledem k tomu že je to lokální věc tak se raději zeptám zde - rozchodil někdo My multisport aplikaci v AAS?

Nemám multisportku :confused: Ale zkusil jsem nainstalovat a běží, byť jsem se teda nemohl přihlásit, protože nemám čím.

A vida tohle bych nečekal. Rovnou se zeptám, zprovoznil někdo navigaci pro veřejnou dopravu v Pure maps ? Vypadá, že používá openstreet maps a ty jízdní řády pro umí.

To jsem možná měl napsat rovnou, aplikace jako taková se spustí, ale odmítá se přihlásit.

To ani nevim ze ma umet, ale zkusil jsem a routing failed, pouzivam tedy offline profil

vyslovene zastavku autobusu mi to nenaslo, nabizelo jen stejnojmenou ulici. Jeste to pak zkouknu, 2x do roka by se to mohlo hodit :)))) ale v zahranici na dovolene, by to mohlo byt fajn…

edit: zastavky najdu, chce to odentrovat hledani a pak vylovit ze seznamu, ale route failed i kdyz jsem zkusil primy bus bez prestupu.

To nevím, že by PureMaps měly umět. Ale Maep má OSM mapu s public transport, v které jsou na mapě linky a jejich trasy, nicméně JŘ neumí.

A co to napíše? Občas může pomoct změnit zdroj instalace na Google Play, ale pokud ta appka používá integrity check, tak s tím nic neuděláš.

Můžeš zkusit tohle na změnu zdroje instalace: AAS Installer Patcher | OpenRepos.net — Community Repository System

Moc nic zajímavého. Zkoušel jsem i patcher od Tebe ale bohužel.

Pure maps maji nejakej mod v navigaci na hromadnou dopravu, ale nikdy nenajde trasu a nefunguje. Ale dík, na Maep se kouknu.

Caute, dostal se k vam uz JP2 z batchu #2?

Moje zasilka jde DHL prez Nemecko, nicmene od 9.9. zadna zmena na trackingu… premyslim ze to nekdo potratil anebo odklonil. Mel jsem za to ze toto dokaze udelat standardne az ceska posta, nicmene jsem byl poprve nemile prekvapen DHL :angry:

Support 0 bodu, odpoved na dotaz z minuleho tydne zatim zadna…